Nyheder om børnefodbold

Fredag d. 23. Juni lukker tilmelding til REMA Mikrofodboldskole

i kategorien Børnefodbold oprettet af Holdet bag REMA Mikrofodboldskolen

Nu er det ved at være sidste chance for at tilmelde sig REMA Mikrofodboldskole 2017, skynd dig!

Vi lukker for tilmelding til REMA Mikrofodboldskole på fredag for at sikre at vi har tid til at bestille tøj, bolde og drikkedunke til alle vores deltagere.

Lige nu er der omkring 30 tilmeldte og vi håber at I vil hjælpe med til at vi kan komme over 50 deltagere, som er vores ambition. Vi syntes selv at der burde være flere som ville benytte sig af dette gode tilbud.

 

Vi har lykkedes med at få fat i nogen af de erfarne trænere fra de sidste års Mikrofodboldskole, så Kim Hansen og Bjarke Meyer har lovet at de vil tilrettelægge et spændende og udfordrende træningsprogram, hvor der vil være god mulighed for både at træne masse fodbold og hygge sig med trænere, spillere og forældre. Derudover er der flere af de trænere som I kender fra træning, som har lovet de også vil give en hånd med.

 

Vi har også lavet en aftale med en af klubbens dygtige boldjonglører, Mathias ”Vips” Jeppesen, som vil deltage både som træner og demonstrere hans fantastiske jongleringsevner ved middagen efter fodboldskolen.

 

Hilsen

Holdet bag REMA Mikrofodboldskolen