Indendørs fodbold

Muligheder for indendørs fodbold

Selv når vinteren nærmer sig, vejret bliver koldt og jorden hård, er det stadig muligt at spille fodbold! GGIF Fodbold sørger hvert år for, at der stilles haltider til rådighed for klubbens hold, så fodboldspillet kan fortsætte indendøre.

Hvad end du selv er fodboldspiller eller er forælder til en fodboldspiller, er der noget du bør vide om indendørs fodbold:

• Der kan være forskel på hvornår holdene skifter fra udendørs træning til indendørs træning. Typisk vil de yngste spillere flytte indendørs tidligere end de ældre. Spørg træneren hvis du er i tvivl.
  • I udgangspunktet bruger trænerne indendørssæsonen til at holde en pause fra trænergerningen. Nogle trænere vælger også at træne holdet indendørs, men det er op til den enkelte træner.
  • Når træneren holder pause, er det vigtigt at der er en anden person over 18 til stede i hallen, mens der trænes. Det kan være en fordel at have en fast kontaktperson for holdet, der har styr på det praktiske.
  • Tilmelding foregår ligesom udendørs via Conventus, og der skal tilmeldes før deltagelse i træning.
  • Når der spilles indendørs skal man selv medbringe bolde og overtrækstrøjer, og der skal anvendes fodtøj som kun bruges indendørs.
  • Klubben foretager som udgangspunkt ingen tilmelding til DBU turnering.
  • Stævner foregår også på eget initiativ.
  • Der kan være dage hvor hallerne skal anvendes til arrangementer, hvorfor træningen er aflyst. Hold dig orienteret på hjemmesiden og mail sendt via conventus.

Er der noget du er i tvivl om vedrørende indendørs træning, er du velkommen til at henvende dig til børneudvalget eller ungdomsudvalget.