RETTELSE: Fodboldskole ved Lynghallen 19. september

i kategorien Klubben oprettet af Søren Andersen

Klubben arbejder i øjeblikket på at kunne invitere nuværende (og potentielle) medlemmer til fodboldskole d. 19. september, hvorfor alle interesserede allerede nu bør reservere dagen.

Rettelse: Det har været nødvendigt at flytte arrangementet til 19. september, i stedet for den tidligere udmeldte dato.

Carsten Brinch Larsen står for arrangementet og kan på nuværende tidspunkt oplyse følgende:

Programmet og formatet for dagen bliver der endnu arbejdet på, men vi håber på en dag med godt vejr og masser af fodbold hvor både spillere og forældre vil blive involverede. Vi arbejder med at spillerne til og med U7 (gældende for forårssæsonen) skal have en forældrer med som kan deltage i øvelserne. For de ældre årgange er forældrene selvfølgelig meget velkomne.

Jeg håber at rigtig mange vil støtte op omkring dette initiativ for at skabe en god social oplevelse både for spillere og forældre.

Der kommer snart mere information og inden længe vil der blive åbnet for tilmelding i Conventus. Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig.