GGIF Fodbold har fået ny hjemmeside (igen)

i kategorien Klubben oprettet af Søren Andersen

For anden - og forhåbentligt - sidste gang i 2015, har GGIF Fodbold fået ny hjemmeside.

I februar måned gik GGIF Fodbold i luften med en ny hjemmeside, baseret på DBU's nye system KlubCMS.

Til trods for at KlubCMS var blevet langt mere brugervenligt i forhold til tidligere, kunne det konstateres at systemet på nogle områder var uhensigtsmæssigt.

Bl.a. var menustrukturen bøvlet at navigere rundt i på en almindelig computer, og nærmest helt umulig på tablet eller smartphone.

Klubben har derfor valgt at "insource" hjemmesiden igen, hvorved der er langt mere kontrol over udseende og funktionalitet.

Har du ideer til hjemmesiden eller ønsker du at give en hånd med? Så skriv til webmaster@ggif-fodbold.dk