Har du købt en julekalender af os, så læs her!

i kategorien Klubben oprettet af Søren Andersen

Der har desværre været et problem med de skrabekalendere vi har solgt i kraft af vores medlemsskab af FCM Klubsamarbejdet. Har du købt en kalender har vi en besked til dig.

Vi er af FCM Klubsamarbejdet blevet gjort opmærksom på, at der bag flere af lågerne på den julekalender, som vi har solgt dig, ikke gemmer sig noget i år. Det er en fejl, som FCM Klubsamarbejdet beklager.

De manglende motiver har dog ikke nogen praktisk betydning, så du kan stadig gå efter at vinde en af de mange præmier. For det er nemlig vigtigt at pointere – DER KAN STADIG VINDES PÅ JULEKALENDERNE. Bag nogle af lågerne gemmer der sig nemlig fortsat de juletræer, som er afgørende for, om man vinder en gevinst eller ej. Skraber man imellem 6-10 juletræer, indsender den heldige vinder blot julekalenderen, som det står anført bagpå loddet, og så får man sin gevinst tilsendt.

RENT FAKTISK er FCM Klubsamarbejdet så kede af det her, at de sammen med gevinsten vil lægge to kodebilletter til forårets kampe mod enten Lyngby BK eller FC Nordsjælland, som en ekstra bonus til vinderne.

MEN DET ER IKKE KUN DEM MED GEVINST, SOM FCM KLUBSAMARBEJDET VIL TILGODESE, for de gør det nu også muligt for alle de, som har købt en julekalender UDEN gevinst at indsende deres skrabejulekalender og få tilsendt to kodebilletter til omtalte kampe i Alka Superligaen til foråret. Man udfylder blot adressefeltet inkl. e-mail og så får man tilsendt dette plaster på såret.

Vi håber, at du også næste gang, vi kommer rundt med vore lodder, støtter op omkring vores klub og vores klubsamarbejde med FCM.