Talentudviklingsprojekt præsenteret for GGIF Fodbold

i kategorien Klubben oprettet af Søren Madsen

Lørdag formiddag var Flemming Pedersen og Rikke Aarhus Wildenschild forbi GGIF Fodbold for at fortælle om indholdet i det talentudviklingsprojekt, som Billund Kommune og Ole Kirks Fond har støttet i forhold til en forundersøgelse.

Besøget i GGIF er en del af en tur rundt til de klubber, der er interesseret, og der var inden mødet i GGIF Fodbold er foreløbig allerede 31 tilkendegivelser fra spillere i forskellige idrætsgrene, der gerne vil være med. Det tal blev højere lørdag formiddag, og der er stadig rig lejlighed til at melde sig eller søge yderligere information, hvis man vil det.

Bliver det til noget. Ja i en eller anden form, men om det hele bliver som i vedlagte powerpoints afhænger af konklusionen på forundersøgelsen og, hvorvidt Billund Kommune og Ole Kirks Fond eller andre vil støtte op.

Men intentionen er som beskrevet og har man et ungt menneske derhjemme, der gerne vil noget med sin sport under gode rammer, ja så er det om at få udfyldt skemaet, så der bliver det bedst mulige grundlag for dem, der skal træffe beslutning.

Fra GGIF Fodbolds side hilser vi projektet meget velkommen, forudsat at økonomien der tilføres ikke tages fra de tilskud vi i dag får. Vi ser muligheder for at vores talenter kan få mere og bedre individuel træning, og uden at skulle ud at køre langt. Vi ser muligheder for at nogle af vores dygtige trænere kan få lov til at arbejde endnu mere med den sport de brænder for og dermed udvikle sig til glæde for deres arbejde i klubben.

Så kort sagt anbefaler vi projektet med et spørgsmålstegn om, hvor økonomien kommer fra.

Som forældre er i meget velkommen til at kontakte Flemming Pedersen eller Rikke Aarhus Wildenschild for yderligere information.

Ligeledes skal skemaet sendes til Rikke, hvis man vil med.

Rikke Aarhus Wildenschild træffes på 2242 8890 eller mail:  skov_91@icloud.com Flemming Pedersen træffes på telefon 2330 3134