Nyheder om seniorfodbold

Genopbygning på dagsordenen i GGIF senior

i kategorien Seniorfodbold oprettet af Søren Madsen

Første seniortræning med nye trænere på tirsdag den 2. august

På tirsdag klokken 19.00 er tiden kommet til første officielle træningsaften for de nye cheftrænere i GGIF Fodbold Brian Jochumsen og Rene Voss.

De nye førsteholdstrænere glæder sig over at være tilbage i GGIF, og glæder sig til mødet med spillerne.

-      Vi kender langtfra den færdige trup endnu. Vi ved at GGIF som sædvanlig på dette tidspunkt af året mister spillere, der skal læse videre. Det gælder blandt andet årets spiller, talentfulde, Peder Kruse og derudover ved vi at vores dygtige og meget respekterede førstemålmand Jan Kristensen stopper, fortæller de to trænere.

Trænerne regner dog også med tilgang – især fra U19-afdelingen, og de er fortrøstningsfulde.

 

-      Man kan godt sige vi skal i gang med en genopbygning. GGIF har gennem de tre år i serie 1 sagt farvel til rigtig mange talentfulde spillere, der har skullet læse videre eller er flyttet på grund af job, og i foråret blev truppen for smal. Vores mål er at skabe et træningsmiljø hvor de dygtige spillere, der kommer fra ungdom kan fortsætte med at udvikle sig. Vi vil stille store krav til dem og tror på det er vejen til en god genopbygning, siger Brian Jochumsen og Rene Voss.

Målsætninger venter til trænerne kender den endelige spillertrup, men førsteprioriteten er at få skabt et træningsmiljø, hvor spillerne udvikler sig.

 -      Der er mange dygtige spillere tilbage, og de unge fik værdifuld erfaring i foråret, som der kan bygges på, og med et andethold i serie 3 har vi to hold tæt på hinanden, hvor der kræves god form for at spille med, siger trænerne.

 Træningen begynder klokken 19.00 tirsdag aften, og alle er velkommen. På grund af Musik i Gryden trænes der de første 14 dage fra Lynghallen.